با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید
به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين
وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد
و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود
درباره ما
سلام به وبلاگ من خوش آمديداميدواريم با همكاري ،نظرات وپيشنهادات شمابهترين باشيم.
امیدواریم بتواننیم همیار وهمدم شما باشیم ودر درمان امراض توانسته باشیم کمک خوبی انجام داده باشیم ومچنان میتوانید با ارتباط با ما از فرمول وداروهای گیاهی برای انواع بیماری وکیست های تخمدان وعفونتها استفاده کنید .
لطفا ما را بانظرات خود دت گرم کرده تا بتوانیم خدمت گذار خوبی باشیم
نظر سنجی
سلام دوستان عزیز لطفادرمورد داروکیست ونحوه مشاوره ما نظرخودرا اعلام کنید
فرآیند زایمان معمولاً به سه مرحل تقسیم می شود :
مرحلۀ اول : از زمان شروع دردهای زایمانی تا باز شدن کامل دهانۀ رحم می باشد .
مرحلۀ دوم : از باز شدن کامل دهانۀ رحم تا خروج نوزاد می باشد .
مرحلۀ سوم : از خروج نوزاد تا خروج جفت می باشد .
در آخرین ثلث ، بسیاری از مشکلاتی که قبلاً داشتید دوباره ظاهر می شوند . دوباره شدیداً احساس خستگی ، تحریک پذیری و ناراحتی می کنید . فشار رحم بر روی مثانه باعث تکرر ادرار می شود و از طرف دیگر فشار رحم به قفسۀ سینه ، تنفس را مشکل می سازد و کمی سخت تر به این طرف و آن طرف حرکت می کنید . ممکن است دچار یبوست ، سوزش سر دل و سوءهاضمه شوید ، پاهای شما ممکن است متورم شده و رگهای واریسی روی ساق و ران پاهایتان مشخص شوند ، احتمال دارد از بواسیر (همورویید) رنج ببرید .
پدیدۀ حاملگی یک امر طبیعی است که برای هر خانمی در طول عمر خود معمولاً رخ می دهد . این پدیده دارای مراحل مختلفی است ، برخی جالب و دوست داشتنی ( اولیّن حرکات جنین و یا شنیدن صدای قلب او ) و برخی ناراحت کننده (تهوع و استفراغ و احساس سنگینی ) در هر صورت یک دورۀ بحرانی و خاصی در زندگی یک خانم می باشد و بنابراین احتیاج به مراقبت خاص نیز دارد .
در آغاز حاملگی ، هر ماه یکبار ، و در پایان ، هر 15 روز یا بیشتر بر حسب تصیم پزشک ، مراجعه به او کافی است .
● داروهای متداول مصرفی در ام اس:
در درمان این بیماری از چند سری دارو استفاده میشود، اگر چه هنوز هیچکدام موفق به درمان قطعی نشدهاند، ولی در کُند کردن روند بیماری موثر بوده و به فرد مبتلا کمک میکند تا با علائم و مشکلات بیماری راحتتر کنار بیاید.
کورتیکواستروییدها و اینترفرونها(بتااینترفرون) از جمله داروهایی هستند که در مراحل حاد بیماری و برای به تاخیر انداختن عود مجدد آن کاربرد دارند. در مراحل شدیدتر، گاهی از داروهای شیمی درمانی نیز استفاده میشود.
تصلب مضاعف بافت یکی از شایع ترین بیماریهای سیستم مرکزی عصب(مغز و نخاع ) می باشد.غلاف عصب Myelin نوعی چربی است که عصب ها را عایق کرده و آنها را مجزا می نماید یعنی به صورت عایق سیم الکتریکی عمل می کند و به عصب اجازه می دهد تا ضربه و تکانه ها را انتقال دهند. سرعت و بازدهی که این تکانه ها و ضربات انتقال داده می شوند ، اجازه می دهد حرکات هماهنگ و سریع با کمی تلاش ارادی انجام شود.
تصلب متعدد (تصلب منتشر) بیماری مزمن دستگاه عصبی مرکزی است که طی آن نواحی کوچک و پراکنده ای از بافت مغز و مغز تیره دچار استحاله می شوند. غلاف این تارها از بین می رود و توانایی انتقال تحریکات عصبی را از دست می دهد.
این امر به ایجاد بافت پس از یک عفونت ویروسی مثلا فلج کودکان شباهت دارد، اما هیچ گونه شواهدی دال بر وجود عفونت یا هرگونه علت دیگر مشاهده نمی شود.
نشانه های بیماری بر حسب موضع نواحی تصلب پدیدار می گردند و بنابراین می توانند با علامت های هرگونه اختلال دیگر در دستگاه اعصاب همانند باشند. تصلب متعدد، نوعی اختلال ادواری است. نشانه ها پدید می آیند و از میان می روند و در بین دوره های بروز بیماری، ممکن است بیمار تا چند ماه یا چند سال کاملا تندرست باشد
نخستین نکته مهم این است که نباید در این کار زیاده روی شود . ممکن است شنیده باشید که می گویند " آنقدر پایتان را کش بیاورید تا درد بگیرد ، یا " بعد از ورزش احساس سوزش دست می دهد " اما دقت کنید که این عبارات در بیماران مبتلا به ام اس اثر عکس دارند.
اگر زیاده روی کنید سیستم عضلات بدن خود را که در حال حاضر در وضعیت با ثبات قرار دارند دچار تنش می کنید یا با افزایش درد باعث می شوید که ذهن و بدنتان تحت استرس قرار بگیرند. 0 قبل از شروع برنامه ورزش با پزشکتان مشورت کنید . او توصیه هایی در موارد زیر به شما خواهد نمود: ورزش و ام اس - ورزش می تواند به تخفیف علائم ام اس کمک نماید ، اما اگر می خواهید که برنامه ورزشی موفقی داشته باشید باید نظارت خاصی را رعایت کنید . نخستین نکته مهم این است که نباید در این کار زیاده روی شود .
نام بیماری ام اس را تقریباً اکثر مردم شنیده اند، اما اطلاعات دقیق و روشنی از آن بیماری ندارند، زیرا نسبت به بسیاری از بیماریهای مغزی و نخاعی و عصبی از شیوع کمتری برخوردار است. در امریکا 350 هزار نفر مبتلا به این بیماری هستند. این بیماری بیشتر در اوایل بزرگسالی ( 40 ـ 30 سالگی ) رخ می دهد و در زنان دو برابر شایع تر از مردان است. در سفیدپوستان شایع تر از سیاه پوستان و سرخ پوستان و در بستگان درجه یک ، پانزده برابر شایع تر است.
بیشتر انواع اسهال در کودکان کوتاه مدت است،توسط یک ویروس ایجادمی شود، و خودبخود خوب می شود.شیر خواران و کودکانکم سن (کمتر از 3 سال) سریع دچار کم آبی شده ،لذا باید به دقت تحت نظر گرفته شوند.در صورتی کهنوزاد(زیر سن 3 ماهگی) دچار اسهال شود یا اسهال در شیرخوارانبزرگتر و کودکان برای 2 روز یا بیشتر ادامه یابد ،از همان ابتدا مسأله را با متخصص اطفال در میان بگذارید.
سرطان تخمدان قابل معالجه است بخصوص اگر در مراحل اولیه تشخیص داده شود. با معالجه و بهبود سرطان ، بسیارى از زنان مى توانند زندگى طولانى و رضایت بخشى داشته باشند حتى با سرطان پیشرفته تخمدان.
هیدرونفروز یا “ورم کلیه” به حالتی گفته می شود که سیستم های جمع کنند مسئول جمع آوری ادرار (لگنچه و کالیس ها) حجیم تر از حد معمول بوده و سبب می شوند که کلیه ها بزرگتر از حد طبیعی نسبت به سن باشند.
● اهمیت هیدرونفروز جنینی چیست؟
از آنجایی که بسیاری از بیماری ها نظیر برگشت ادرار از مثانه به حالب (رفلاکس)، ضایعات انسدادی در مسیر مجرای ادرار، کیست های کلیه، مثانه عصبی (نورژنیک) و … ایجاد هیدرونفروز زمان جنینی می کنند لذا بررسی دقیق علت هیدرونفروز جنینی بعد از تولد نوزاد جهت پیشگیری از آسیب جدی به کلیه ها و حفظ عمکرد طبیعی آنها بسیار ضروری است.
اکثراً نوزادان در چند روز اول زندگی خود زرد می شوند . البته احتمال وقوع این عارضه در نوزادان نارس بیش از نوزادان رسیده است . اولین جایی که زردی درآن مشاهده میشود ، چشم نوزاد است به تدریج سینه ، شکم و پاهای نوزاد نیز ممکن است زرد شوند.
نوزادی به ۲۸ روز اول زندگی اطلاق می شود که به دلایل زیر حائز اهمیت می باشد: مراقبت نوزادی
دوران نوزادی به ۲۸ روز اول تولد اطلاق می شود که به دلائل زیر حائز اهمیت میباشد :