درمان قطعي براي مرض قند(ديابت)
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.

بهترین دارو برای از بین بردن انواع کیست . میوم و فیبروم

800,000 تومان


درمان قطعي براي مرض قند(ديابت)
نوشته شده در جمعه 18 آذر 1390
بازدید : 169
نویسنده : محمد

                                   اين مطالب پيشنهاد رعنا بازديد كننده عزيزميباشد
هیچ معالجه قطعی برای مرض قند وجود ندارد و این افراد باید همیشه تحت درمان بوده و بیماریشان را كنترل نمایند. اثرات درمان در هرفردی بستگی به نحوه اجرای دستورات پزشك توسط او دارد. با مرض قند می توان به سه روش برخورد نمود: (1) با مصرف قرصهای پایین آورنده قند خون، (2) با تزریق انسولین و (3) با بكار بردن رژیمهای غذایی خاص.
درمان مرض قند با رژیم غذایی عبارتست از پیروی از یك برنامه غذایی سالم و نه اینكه خود را گرفتار رژیمهای غذایی بسیار محدود كننده و سخت نماییم. صرف نظر از اینكه به كدام نوع از مرض قند مبتلاء هستیم، رژیم غذایی باید در نظر گرفته شود. در مواردی كه مرض قند نوع 2 وجود دارد، ممكن است فقط با رژیم غذایی و بدون استفاده از قرص یا انسولین، قند خون به میزان طبیعی باز گردد.
با اینحال اگر شما به مرض قند نوع 1 دچار هستید برای اینكه به بهترین حالت ممكن در كنترل میزان قند خونتان برسید نیاز دارید كه در مورد تعادل مواد غذایی كه می خورید با انسولینی كه تزریق می نمایید مطالبی را بدانید.
قرصهای پایین آورنده قند خون برای كنترل مرض قند نوع 2 بكار می روند و انواع مختلفی دارند كه در فصلهای بعدی این كتاب بطور مفصل در مورد آنها صحبت خواهد شد.
همه بیماران مبتلاء به مرض قند نوع 1 باید انسولین تزریق كنند اما فقط درصد كمی از افراد دچار مرض قند نوع 2 مجبور به تزریق انسولین هستند.


رژیم غذایی
هنگامی كه شما به مرض قند دچار هستید، نوع رژیم غذایی كه پیروی می كنید به آن صورتی نست كه هر غذایی كه جلوی شما گذاشتند شما نمی توانید بخورید. این رژیم غذایی به این معنی است كه شما، بیشتر غذاهایی كه برایتان مناسب است را باید بخورید و آنهایی كه زیاد خوب نیستند را نخورید. گرچه چنین رژیم غذایی را همه افراد (چه مبتلاء به مرض قند باشند یا نباشند) باید پیروی كنند. با اینحال تفاوتی كه خوردن سالم غذاها می تواند وقتی شما به مرض قند مبتلاء هستید برای سلامت كل بدن شما داشته باشد بسیار بیشتر از سایر افراد می باشد زیرا بدون این رژیم غذایی، داروهایی كه مصرف می كنید زیاد مؤثر نخواهند بود.


غذا خوردن منظم
مطلب دیگری كه باید بخاطر بسپارید این است كه در صورتی كه غذاهایتان را بطور منظم و سر ساعات خاصی مصرف نمایید كنترل قند خونتان راحت تر خواهد بود. اگر شما انسولین تزریق می كنید، احتمالاً پزشكتان در مورد اهمیت زمان غذا خوردن و تزیق انسولین به شما توضیحاتی خواهد داد و شما كم كم یاد خواهید گرفت كه چگونه و چه مقدار غذا برای نیازهای انرژی تان مصرف نمایید.
این امر ممكن است در وحله اول برای كسانی كه بطور شیفتی كار می كنند مشكل باشد اما با مشورت با پزشك یا متخصص تغذیه می توانند بر این مشكل غلبه كنند. بطور كلی شما باید هر 3 یا 4 ساعت یك وعده غذایی یا میان وعده غذایی میل نمایید. همچنین وقتی كه در شبها هم كار می كنید ممكن است نیاز به مصرف یك وعده غذای اضافی داشته باشید.


غذاهای مناسب در یك رژیم غذایی سالم
یك رژیم غذایی متعادل می تواند به كنترل دیابت شما كمك كرده و شما را مطمئن سازد كه داروهایی كه مصرف می كنید بطور مؤثری عمل خود را انجام دهند. در اینجا چند غذا فهرست شده اند تا به شما نشان دهد كه چه نوع غذاهایی را بهتر است كه مصرف نمایید.

صبحانه:

- شیرخامه گرفته شد
- شیرین كننده های مصنوعی بجای قند و شكر
- غلات دارای فیبر زیاد
- نان سبوس دار
- چربی های غیراشباع
- مارمالاد یا مربای كم شیرین
- میوه ها


غذاهای اصلی (ناهار یا شام)
- شامل بعضی غذاهای نشاسته دار مثل نان، سیب زمیین، ماكارونی و برنج
- سبزیجات
- نخود و لوبیا
- مقادیر كمی گوشت بدون چربی یا ماهی بدون چربی (از سرخ كردن آنها پرهیز نمایید)
- میوه ها
- ماست كم چربی


میان وعده های غذایی
- در صورتی كه می خواهید وزن خود را كم نمایید از خوردن زیاد این غذاها خودداری نمایید و بجای آنها میوه بخورید.
- ساندویچ یا نان تست همراه با مواد غذایی كم چرب
- غلات
- چیپس كم چربی
- بیسكویت بدون شكر


كنترل وزن
افرادی كه بیماری دیابت آنها به تازگی تشخیص داده شده است ممكن است توسط پزشك به آنها توصیه شده باشد كه مقداری از وزنشان بكاهند.
وقتی كه رژیم غذایی جدید شما مشخص گردید، شما احتمالاً متوجه خواهید شد كه با این روش، ثابت نگهداشتن وزن آسان خواهد بود. بخاطر داشته باشید كه شما فقط هنگامی وزن كم خواهید كرد كه كمتر از مقدار مورد نیاز بدن برای انجام فعالیتهای روزانه غذا مصرف نمایید.
اطلاعاتی كه در صفحات بعدی این كتاب مطالعه خواهید كرد می تواند بعنوان راهنمایی برای تغذیه سالم و صحیح مورد استفاده قرار گیرد. هیچ دلیلی وجود ندارد كه تمام افراد خانواده شما نتوانند از رژیم دیابتی شما استفاده كنند، اما اگر بعضی از افراد خانواده تان علاقه خیلی زیادی به خوردن غذاهای سرخ كرده یا غذاهای شیرین دارند، تغییر در رژیم غذایی آنها را باید به تدریج انجام دهید.


نكاتی برای كم كردن وزن
- از غذاهای پرچربی و سرخ كرده پرهیز نمایید.
- در هر وعده، غذهای كمتری را بخورید.
- از خرودن میان وعده های غذایی مثل چیپس و بیسكویت خودداری نموده و بجای آنها میوه بخورید.
- وعده های غذایی را سر وقت بخورید.
- تمرنات ورزشی بیشتری انجام دهید.


حفظ یك رژیم غذایی متعادل
همانگونه كه تاكنون متوجه شده اید، شیوه خوب غذا خوردن به معنای خوردن تركیبی از غذاهای خوب و سالم و كنار گذاشتن غذاهای مضر و زیان آور می باشد. اگر شما در مورد غذاهایی كه می خورید اطمینان ندارید، می توانید با مشورت با یك متخصص تغذیه از او كمك بگیرید. با اینحال وقتی كه شما به اصول صحیح غذا خوردن عادت كردید، این كار برای شما بسیار آسان خواهد شد.

هر وعده غذایی كه مصرف می كنید باید موارد زیر در آن رعایت شده باشد:
- 40 درصد غذای شما باید شامل غذاهای نشاسته ای و ترجیحاً انواع بافیبر زیاد باشد.

- 40 درصد غذای شما باید حاوی سبزیجات، سالاد یا میوه باشد.

- باقی 20 درصد غذای شما هم باید شامل منابع پروتئینی مثل گوشت، ماهی، تخم مرغ، حبوبات یا پنیر باشد.
با مصرف غذاهایی كه نسبتهای فوق در آنها رعایت شده است، قند خون شما در وضعیت مناسب باقی خواهد ماند.


خوردن كربوهیدراتهای مناسب
كربوهیدراتها گروهی از مواد غذایی هستند كه در بدن تجزیه شده و به گلوكز (قند خون) تبدی می شوند تا برای شما ایجاد انرژی كنند. دو نوع كربوهیدارت وجود دارد (1) قندی و (2) نشاسته ای.

-
كربوهیدراتهای قندی: قند، شكر، شكلات، شیرینی، كیك، بیسكوئیتهای شیرین و نوشابه ها حاوی این نوع كربوهیدراتها می باشند. شما باید مصرف این نوع مواد غذایی را كنار بگذارید زیرا گلوكز آنها خیلی سریع وارد خون می شود و می تواند بطور ناگهانی قند خون شما را بالا ببرد. برای شیرین شدن چای یا مواد غذایی تان، می توانید از شیرین كننده های مصنوعی مثل قرصهای ساخارین كه در داروخانه ها موجود است استفاده نمایید.

-
كربوهیدراتهای نشاسته ای: نان، سیب زمینی، ماكارونی، برنج، غلات و میوه ها حاوی این نوع كربوهیدراتها می باشند. این مواد غذایی به آهستگی تجزیه می شوند و منبع خوبی برای ایجاد انرژی هستند، بنابراین از این مواد بطور منظم و در هروعده غذایی استفاده نمایید.


خوردن چربی ها مناسب
نوع چربی كه ما مصرف می كنیم از اهمیت زیادی برخوردار است. دو نوع اصلی چربی وجود دارد: (1) چربی های اشباع شده و (2) چربی های اشباع نشده.

-
چربی های اشباع شده: روغن هاو چربی های حیوانی كه در گوشت، شیر، چربی و كره وجود دارند از نوع چربی های اشباع شده هستند. مصرف این نوع چربی ها می تواند سبب بروز مشكلاتی در گردش خون شود. همه افراد باید مصرف این نوع چربی ها را كاهش دهند.

-
چربی های اشباع نشده: این نوع از چربی ها كمی بهتر از نوع چربی های اشباع شده می باشند و خودشان به دو دسته تقسیم می شوند (1) پلی و (2) مونو.

-
چربی های اشباع نشده پلی: روغن آفتابگردان، روغن ذرت و مارگارینهای آفتابگردان حاولی این نوع چربی هستند.

-
چربی های اشبع نشده مونو: در روغن زیتون این نوع چربی وجود دارد كه نسبت به بقیه انواع چربی ها بهتر است و می توان به جای آنها استفاده نمود.
بخاطر داشته باشید كه تمام انواع چربی ها دارای كالرزی زیادی می باشند و بنابراین مصرف زیاد آنها منجر به افزایش وزن و چاقی می شود.

خوردن فیبرهای مناسب
فیبرهای غذایی به دو صورت (1) محلول در آب (جذب سایر غذاها را در بدن كاهش می دهند و (2) غیر محلول در آب (غیر قابل هضم بوده و به جلوگیری از یوبست كمك می كند) می باشند. مصرف فیبرهای غیر محلول در آب برای افاردی كه می خواهند لاغر شوند بیسیار مناسب است.
شما باید حدود 30 گرم در روز از فیبرهای غذایی استفاده نمایید. خوردن این فیبرها به روده شما كمك می كند كه كار خود را بخوبی انجام دهد تا دچار یبوست نشوید. بعضی از انواع فیبرها مثل فیبرهای محلول در آب می توانند هم به كاهش قند خون و هم به كاهش كلسترول خون كمك زیادی نمایند. غذاهایی مثل لوبیا، نخود فرنگی، سوپ عدس و جوی دو سر دارای مقادیر زیادی فیبرهای محلول در آب هستند. غذاهایی همچون نان سبوس دارن میوه های پوست نكنده، آرد سبوس دار و برنج حاوی مقادیر زیادی از فیبرهای غیر محلول در آب هستند.


خوردن پروتئین های مناسب
پروتئین ها برای بدن ضروری می باشند. آنها در ترمیم بافتها و در رشد كودكان بسیار مؤثر هستند، اما شما نیاز ندارید هك بیش از مقداری كه به آن احتیاج دارید مصرف نمایید. برنامه رژیم غذایی شما باید طوری باشد كه 12 تا 15 درصد نیازهای انرژی روزانه تان از طریق مصرف پروتئین ها بدست آید. این پروتئین ها می توانند هم از طریق منابع گیاهی مثل نان، غلات، برنج، آرد و ماكارونی و هم از طریق منبع حیوانی مثل گوشت، تخم مرغ، ماهلی و لبنیات تأمین شوند. پروتئین های حیوانی نسبتاً دارای چربی و كالری بیشتری هستند اما فاقد كربوهیدرات می باشند. بنابراین در هنگام برنامه ریزی برای رژیم غذایی تان به این مسئله نیز توجه داشته باشید.


از نمك پرهیز كنید
خوردن مقادیر زیاد نمك برای ما مناسب نمی باشد و می تواند منجر به بالا رفتن فشار خون شود. سعی كنید كه در آشپزخانه از مقادیر كمی نمك برای پختن غذاها استفاده نمایید و در سر سفره هم نمكدان نگذارید. بجای نمك می توانید در صورت لزوم از فلفل و ادویه جات برای بهتر كردن طعم غذاها استفاده نمایید.


ویتامین ها و مواد معدنی
اگر شما دارای یك رژیم غذایی متعادل هستید، نیازی نخواهید داشت كه قرصها یا شربتهای ویتامینی یا دارای مواد معدنی مصرف نمایید، زیرا این غذاها به اندازه كافی دارای ویتامین ها و مواد معدنی می باشند. بعضی محققین عنوان كرده اند كه كمبود بعضی مواد مثل كرومیوم و سلنیوم ممكن است در بروز مشكلات بیماری قند نقشی داشته باشند. با اینحال هیچ راهی وجود ندارد كه مقادیر این عناصر را در بدن یا رژیم غذایی شما تعیین كند. احتمالاً بهترین كار این است كه رژیم غذایی متنوعی داشته باشید تا مطمئن شوید كه از همه ویتامین ها و مواد معدنی به اندازه كافی به بدنتان می رسد.

 






مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: