درمان خارش بدن
پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.

بهترین دارو برای از بین بردن انواع کیست . میوم و فیبروم

800,000 تومان


درمان خارش بدن
نوشته شده در چهار شنبه 23 آذر 1390
بازدید : 185
نویسنده : محمد

درمان خارش بدن

    همه ما تا به حال دچار خارش شده ايم. اين مشکل شايع گاهي آنقدر شديد مي شود که حتي پزشکان نيز در درمان آن ناتوان مي شوند.  خارش در حقيقت نوعي احساسي است که فرد را وادار به خاراندن به عنوان نوعي واکنش مي کند; هرچند همه ما مي دانيم در ناراحتي هايي که با خارش همراه هستند، خاراندن چاره کار نيست، برعکس پوستي که خود به خود تحريک مي شود، با خاراندن آسيب بيشتري مي بيند; اما با اين وجود چاره اي جز خاراندن نداريم.  به گزارش جام جم آنلاين بسياري معتقدند احساس خارش غيرقابل تحمل تر از احساس درد است.  خارش ممکن است به صورت محدود يا منتشر، موقتي يا مداوم باشد.
    علت چيست؟
    علت واقعي خارش، اغلب ناشناخته است; اما به طور کلي خارش ناشي از تحريک اعصاب پوستي است. خارش مي تواند علامتي از يک بيماري پوستي و يا يک بيماري داخلي يا مسائل عصبي رواني و يا ترکيبي از اين حالات باشد. بيماري هاي کبدي، يرقان هاي انسدادي، ديابت، کم کاري و پرکاري تيروئيد، کم خوني، فقر آهن، بعضي بيماري هاي انگلي و بعضي سرطان ها مي توانند سبب خارش شوند. از شايع ترين علل خارش، نارسايي کليه است که موجب خارش هاي شديد و غيرقابل کنترل مي شود. واکنش حساسيتي نسبت به فلزي خاص، عطر و اسانس، التهاب مزمن پوست و نيش حشرات و بيماري هاي پوستي شديد مانند اگزماي پوستي  نيز مي تواند با خارش همراه شوند.
    10 فرمان
    1- نخستين اقدام براي برطرف کردن احساس خارش، استفاده از پمادها و کرم هايي است که مواد موثر در برطرف کردن خارش دارند. مي توان برخي از اين پمادها را بدون نياز به نسخه پزشک از داروخانه ها تهيه کرد. همچنين کمپرس آب يخ يا آب و سرکه مي تواند خارش را تسکين دهد.
    2- چنانچه احساس خارش بيش از 2 روز ادامه پيدا کند، بايد به پزشک مراجعه کنيد; چون ممکن است به بيماري هاي پوستي مبتلا شده باشيد.
    3- پوست خود را مرطوب نگه داريد. پوست بسيار خشک به آساني دچار خارش مي شود.
    4- براي شستن بدن بهتر است از مواد شوينده بدون عطر يا از لوسيون ها و محلول هاي شوينده استفاده شود. همچنين هرقدر زمان شستشو کوتاه تر و آب خنک تر باشد، بهتر است. پس از شستشو هم مي توانيد از کرم ها يا لوسيون هاي مرطوب کننده استفاده کنيد.
    5 -در برخي موارد به علت گرماي هوا و افزايش درجه حرارت بدن، خارش بروز مي يابد يا تشديد مي شود که با خوردن مايعات فراوان و خنک کردن پوست مي توان آن را برطرف کرد.
    6- سرخود هيچ دارويي را مصرف نکنيد. برخي از داروها، خود مي توانند سبب خارش شوند. استامينوفن کديين را که بسياري فراوان و سرخود مصرف مي کنند، مثل  ساير داروهاي مخدر مي تواند سبب خارش شود.
    7- پوشيدن لباس هاي سبک و نخي و غيرچسبان و قرار گرفتن در محيط خنک در کاهش خارش موثر است.
    8- گاهي مي توان با تجويز پزشک از پمادهاي موضعي مثل ترکيبات کالامين يا کورتون ها استفاده کرد. در نظر داشته باشيد مصرف داروهاي خوراکي ضدخارش حتما بايد توسط پزشک تجويز شود.
    9- در برخي بيماران، خارش هيچ علت پوستي يا داخلي ندارد; بلکه خارش عصبي دارند. در اين گروه، مصرف داروهاي آرامبخش با تجويز پزشک کمک  کننده است.
    10- هميشه از ضدآفتاب استفاده کنيد; زيرا آفتاب نيز يکي از علل خارش است. آفتاب سوختگي پوست، خود همراه با خارش است. از آن گذشته، آفتاب ، پوست را خشک مي کند که اين نيز خود موجب خارش مي شود حتي در فصول پاييز و زمستان بويژه در شرايط برفي نيز به دليل انعکاس نور بايد از ضدآفتاب استفاده شود; چراکه مي تواند خشکي پوست را تشديد کند.




:: موضوعات مرتبط: معرفي گياهان داروي وآموزش درمان , ,



مطالب مرتبط با این پست
.



می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: